Mi kanner til likasa fler som inneha bringa forhallanden men personligen skulle mig inte gilla det

Jag stav grimas fraktion tycker att forsavitt herre ska innehava ett oppen forhallande kan hane jamstalld garna existera allen! Jag ar ick huga fran att dela tillsammans mej fran grima partner, enar inneha sjalv hellre nagon kompis!

Eventuellt kan det komma att bliv vanligare med offentligt polyamorosa folk sam inleda forhallanden

Mi vill icke dividera honom med e annan sam ifall jag omedelbart delar honom tillsammans e annan odla ska det besta e omsesidigt faststalland om hane t.ex exprimenterar tillsamman kuttra sju. (triangel, gruppsex, partnerbyte)

Mig domer inte ut do som age inleda forhallanden sam kan gallande metod och intelligent begripa att ett fraktion tvungen innehava det odla. Do antagligen ager traffat nagon sam att do alskar varandra samt trivs ihop men att dom ager skild sexuella preferenser. Man kan ha sexuella realtioner inte med att det har med karlek samt intimitet att foreta.

Forsena kan mi tanka att hursa skall man innehava nago relation overhudtaget forsavit herre omedelbar vill alska tillsammans andra? Emedan kan man val besta ensamstaend samt besta fri att pippa tillsammans vem man vill.

Saken dar ene befinner sig nago begavad, ansvarstagande familjefar sasom kan konsten att knulla ens hjarna

En kamrat at jag bor i en grandios fager dar man bor sasom hon alskar ovan alt annat. Nar hennes karl berattade att han befinner si bi sa accepterade hon att han befinner si tillsamman andra. Hon vill icke separera. Dom inneha e opppet karleksforbindelse. Bada befinner si nojda. de slipper knacka op at samt hus samt kan liv sasom do vill.

Skulle ALDRIG i livet kapitulera jag in att leva odla. Samtliga befinner si skilda, absolut fardigt men sjalv skulle icke kunna li odla. Ej ens forsavit jag levde allena.

Jag skulle icke klara av ett obehindrat kondition. Grima karl vill mi innehava pro mig jag. Han anser som mig.

Skad dom som genast valjer att innehava en oppen forhallande nog ager forsvinna anledningar at det, anledningar man sjalv kanske inte kan begripa alternativ ar insatt i. sjalv misstanker fasten att det skulle veta forstora forhallandet i det langa loppet; men va kanner til mig. Det ar enkom nagon tanke. Jag ser nago forhalland kungen centrum satt samt de som omedelbar age frikann forhallanden ser det villig sitt metod. Skulle mig genast onska alska med med mer ann bara grima man odla kan sjalv ju jamstalld villi existera ensamstaend; odla resonerar jag.

Ager mig e affar sa vill sjalv ick separera grima kille tillsammans andra.. mahanda egoistiskt kognition andock sa kanner mi. For mig hor kuttra sju o karlek tillsamman, kan inte ha sex bara stav sexets skull, det skanke mig ingenting.

Jag ager varit med om bade samt… skad sjalv antaga aldrig att e offentligt affar fungerar i langden, skad eventuellt i perioder i forhallandet enar det behover smaksattning tillsammans partnerbyte, triange och dyl, skad inte stav evig…

Antagligen kan vi vara gallande vag kontra nagon fars epok, ett “paradigmskifte” gallande relationer. Alltsammans ovrig i var samtid styr oss mot sjalviskhe. Jaget och sjalvforverkligandet befinner si malet omedelbar nar valfarden ser at att samtliga andra behov befinner si uppfyllda.

Personligen kan mig absolut klart beskada mej jag som polyamoros, skad sjalv har ej fatt chansen att li ut det har. Inte vagat fullt ut. Det finns skilda sortes lov, dragnin och skild persone matcha olika receptorer hos var och nago.

“hane kan inte lite allting”. “Det finns ingen sasom https://brightwomen.net/dominikansk-kvinna/ befinner si fullkomlig”. Skad ifall man age ett par “halvperfekta” partners sa blir det kanske det narmaste hane kan anlanda? …den andre befinner si nagon gud gallande att spela gitarr, leker farliga lekar i sovrummet samt vagrar vaxa op och anskaffa e goromal.

Post a comment

Your email address will not be published.

Related Posts