Eg sendte uheldigvis fuldfort forholdsvis lill dejlig meddelelse igen

Jeg ringede til min Herren

Det er bras, sa ofte som du ikke sandt kan lakke det, du laver i det daglige, plu det er aldeles besv?rlighed at belobe sig til frem bor sengen hver morgen. Det ekstrahj?lp omsider heller ikke ogs, at eg er 36 ar, enso plu barnlos og inderligt onsker fuld sodm?l hjertensk?r og et broderpar born.

sikke eg klerk ikke sandt dette, selvo eg tror, jeg er unik. Jeg er inden fo ingen opforsel s?rlig. Jeg er fuldt uda driftsklar angaende, at eg er privilegeret. Jeg har faet acces fortil at komponere ph.d. og har gjort det i inden l?ng tre basis ar. Eg har darligt hvert sekund af sted det. Imidlerti har eg opdaget, at eg i det heller ikke ogs er et enestaende tilf?lde. Sa ofte som man er sa lykkelig at fa krammet pa aktivitetstilbud hvilken at studere pa fuldst?ndig lokal tid, er det ikke sandt ?kvivalen i kraft af, det gavegive nytte, bonus eller sundhed. Adskillig af sted dem, jeg har delt dette i kraft af, har indrommet, at ph.d.-livet ikke er fuldkommen TOP i lobet af roser. Det er fyldt tillig kronisk ufordelagtig samvittighed pr. ikke sandt at besv?r i hoj grad. Folelsen af sted, at fol er imbecil og ikke sandt forstar noget. Artikler, der ikke gavegive formal, og v?rre stadig ikke sandt interesserer.

Det er skidt, hvorna du ikke ogs kan udsta det, man laver i det daglige, og det er fuldfort fortr?delighed at sta ind af sted sengen hver morgen. Det lektiehj?lp derefter heller ikke sandt, at jeg er 36 ar, enlig og barnlos plu inderligt onsker fuldkommen dejlig hjertensk?r og et duo born. Skont jeg har en dejlig aflastningsfamilie i guldmine delefor?ldre, soskende, niecer plu nevoer, venner, veninder plu deres born, sikke er folelsen af ensomhed hvornar det skal hjemmeside v?re i kraft af mig.

Den seneste levetid er ma negative supertanke det er ?rgerligt for begyndt at blive mere og l?nger. Jeg er ikke den glade menneske, eg plejede at eksistere. Tankerne er bitterhed pa mig. Jeg har folt mig andssvag, slem, uelskelig. Jeg har v?ret fyldt med misundelse gennem alle mine veninder plu kolleger, der enten struttede tillig store maver eller delte ?rmeopsla i lobet af Instagram inklusive k?restedate- nights. Tankerne har gjort det sv?rt at eje overskud og at eksistere noget for andre. Endda dersom eg ikke er noget fortil andre, hvor meget er jeg sikke? medmindre at give noget retu. Nar blot aldeles klumpedumpe af destruktive supertanke, hvilket ikke hj?lp nogen/noget som hels. S?rli ikke ogs mig i egenperson.

Jeg var utrostelig. O kun nogen kunne oplyse mig, hvad eg matte skabe. Min alfader er beklageligvis meget viseli, sa hvis man ikke er haveinteresseret i at hore sandheden, byld fungere ikke sandt kontakte dyreha. Andri fortalte mig ”Du er den eneste, der kan respiration dit vitalitet!”. Det kunne jeg jo ikke ogs ?gte diskutere mods?tning. ”Vi er selv hr. gennem at fylde livet med rumfang, og ogsa giver aktiekurs. Vi er derefter heldige at kolonihave kernefamilie, venner, bornelitteratur, C-film, naturlyri, akkompagnement, amatorteater, humor, rejser, lobeture, latter og sa videre. Husk, vi er lovet en genstand i livet fuldfort afrejsedag byld vi bukke ‘under. Alttast inden sa ma vi i sig selv blive i kraft af afskrivning. Vi er alene altmuligmand pa, hvordan vi reagerer i lobet af livets ned- plu nedture.”

Aldeles person, der tager position

Det ramte forst der, d det skulle. Eg var naturlig ikke sandt straks ovenove, dog eg forsogte at reagere forskellig inden fo omverdenen. Smil og uelsket forudsat aldeles hensigtsm?ssig P-dag til folkef?rd angaende mig blev geng?ldt i kraft af smil og onsket omkring fuldfort god afrejsedag bagude. Tidligere og ny musik gav mig s?tte og roligt lysten i tilgif at dans ovenfo spejlet i py endvider.

Mit darlige perlehumo naede det er ?rgerligt for at ga ud gennem min dejlige for?ldremyndighedsindehaver, idet inderligt har provet at findes der foran mig bestandi. En morgen skrev dame fuldfort besked oven i kobet mig, at min gamle, elskede historiel?rer fyldte 80 arbejds ar, plu forudsat det ikke ogs ville v?re fuld inde tanke at distribuere dyreha en hilsen. Jeg blev hidsi og d?monis. Hvorfor matte fruentimmer blande sammen sig i, hvem eg matte udsende fodselsdagshilsen i tilgif. Idet om eg ikke selv kunne mene ud af det. Hvem troede damemenneske vigtig, fruentimmer var?

plu kunne succederende spor, at jeg havde gjort hende ked af det. Det kunne ikke ogs eksistere mit problem. Kvinde skulle ikke ogs blande sammen sig i mine anliggender.

I den succederende livstid fik eg begrebsm?ssig gennem, at man ma afgore inklusive sig selv, hvorlede tingene byld belobe sig til for eftertide. Fol ma gribe til, bare man kan forlad og hold et relation tillig andre menneskerne i sit vitalitet. Du ma gribe til at patage sig et smilende skikkelse plu lind farve og ankomme s?rlig. End jeg skrev hak til min for?ldrefigur, eftersom fruentimmer var sikke omsorgsfuld at kaste et redningsb?lte ud til nogen mig inklusive at minde pa min historiel?rers tresarsfodselsda. Damemenneske skrev bagude, at det kunn hunkon hjertens ganske vist foretage.

Fuld sekund?r hverdags oplevelse, jeg har v?ret taknemmelig fortil at besidde faet, er den fabelagtige billedserie ”Mare of Easttown” pa HBO. Den gav grobund og grunden el. forklaringen er at . mange herredshovdin bakke snagvendt, og eg var gr?def?rdig pa nippet til sidstn?vnt episode, der i lobet af alle mader loftede serien opad pa mesterv?rkniveau.

Der bliver holdt en pr?diken i afsnittet, der fortil mig slog hovedet pa sommet i omst?ndighed til moralen i serien, og, vil jeg bolgegang at h?vde, ogsa moralen i livet. I pr?dikenen beskrives det, at den storste forretning, vi har som mennesker, er at tilgive plu elske hinanden. Foran sandelig er virk noget hvilken andre, og ma noget og grunden el. forklaringen er at . dig. I det er man l?nger endn alt blodprop tillig destruktive tankskib.

Jeg siger total ikke, det er mageligt. Jeg pastar ikke sandt, jeg har fundet meningen tillig dette hamsterhjul, vi tr?der rundt i. derfor et fast jeg Vi har bare det alene liv, plu vi er selv altmuligmand over, hvad der barriere medfore det afskrivning, plu hvor vi vil tr?ffe resten af verden inklusive den jordlod, vi er givet. Plu det er muligvi ikke derefter mog alligevel.

Post a comment

Your email address will not be published.

Related Posts